DRUGI FORUM O ZAPOŠLJAVANJU MLADIH „OMLADINSKO PODUZETNIŠTVO I SAMOZAPOŠLJAVANJE“

Drugi Forum o zapošljavanju mladih, na temu „Omladinsko poduzetništvo i samozapošljavanje" održati će se 11.decembra 2012. godine u Tuzli sa početkom u 11.00 h.

Forum se organizuje okviru Projekta zapošljavanja mladih (YEP), koji je finansiran od Švajcarske agencije za razvoj i saradnju (SDC), a u saradnji sa Ministarstvom razvoja i poduzetništva Tuzlanskog kantona, Federalnim ministarstvom razvoja, poduzetništva i obrta, Zavodom za zapošljavanje RS, Republičkom agencijom za mala i srednja preduzeća RS, Federalnim zavodom za zapošljavanje, te uz tehničku podršku Omladinske informativne agencije (OIA) i Centra za razvoj poduzetništva Tuzla.

Očekuje se da će forum otvoriti Nj.E. André Schaller, ambasador Švicarske u BiH, Mirko Šarović, ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH, doc.dr. Sanjin Halimović, ministar razvoja, poduzetništva i obrta FBiH i Sead Čaušević, premijer Tuzlanskog kantona. Forumom se želi napraviti spoj politike, nauke i prakse uz učešće predstavnika akademske zajednice, vladinog, nevladinog i poslovnog sektora iz Bosne i Hercegovine, Slovenije i Hrvatske sa ciljem definisanja preporuka za daljnji razvoj omladinskog poduzetništva u BiH.

 

 

Odjeljenje za informisanje

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna