POZIV ZA UČEŠĆE NA SEMINARU „PRIMJENA GLOBALNOG LOGISTIČKOG STANDARDA MMOG/LE ZA POSTIZANJE NIVOA „A“ DOBAVLJAČA“

Ministarstvo razvoja i poduzetništva Tuzlanskog kantona u saradnji sa slovenačkom firmom M2M d.o.o. organizuje informativni seminar „Primjena globalnog logističkog standarda MMOG/LE za postizanje nivoa „A“ dobavljača“ za predstavnike privrednih subjekata sa područja Tuzlanskog kantona. Seminar je namijenjen sadašnjim i budućim dobavljačima u različitim industrijama, odnosno članovima lanaca snabdijevanja: direktorima, šefovima logistike, komercijalistima (nabavka i prodaja), planerima proizvodnje i informatičarima.

Seminar će se održati u utorak 18.12.2012. godine u Plavoj Sali Bosanskog kulturnog centra Tuzla (Ulica Mije Keroševića Guje 3, 75 000 Tuzla, BiH) sa početkom u 11.00 h. Učešće na seminaru je besplatno.

 

Svi zainteresovani privredni subjekti, učešće svojih predstavnika na seminaru mogu potvrditi slanjem popunjene prijave na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.  ili na fax 035 369 352.

 

Prijave učešća moguće je poslati do petka 14.12.2012. godine. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon broj 035 369 352 ili putem e-maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. .

 

Ministarstvo razvoja i poduzetništva Tuzlanskog kantona zadržava pravo otkazivanja seminara, ukoliko ne bude dovoljno kandidata zainteresovanih za učešće na seminaru, o čemu će blagovremeno dostaviti obavještenje.

 

PROGRAM SEMINARA(PDF 245KB)

PRIJAVA(doc 68KB)

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna