PODRŠKA ZAPOŠLJAVANJU ŽENE SA VISOKOM STRUČNOM SPREMOM U OPĆINI LUKAVAC

U organizaciji Društva za istraživanje Tuzla (DIR) i „Imel" d.o.o. Lukavac, dana 18.07.2013. godine, u prostorijama hotela Lukavac organizovan je okrugli sto na temu „Podrška zapošljavanju žene sa visokom stručnom spremom u općini Lukavac". Aktivno učešće u radu okruglog stola uzeli su i predstavnici Ministarstva razvoja i poduzetništva, Ministarstva za rad socijalnu politiku i povratak, predstavnici općine Lukavac, Biroa za zapošljavanje Lukavac, privrednici i predstavnici nevladinog sektora.

11072013 VTK

Okrugli sto organizovan je u okviru implementacije projekta „Web marketing prilika za zapošljivost žene u općini", a u sklopu je UNDP-ovog projekta „Jačanje lokalne demokratije/demokracije III – LOD III" kojeg finansira Evropska unija iz sredstava Instrumenata za predpristupnu pomoć (IPA) u izosu od 2 miliona eura.

Na okruglom stolu predstavnici ključnih interesnih strana sa područja općine Lukavac i Tuzlanskog kantona upoznati su sa početnim izvještajem u projektu, te je prezentirano stanje, problemi i mogućnosti zapošljavanja žena na području općine Lukavac, te planirane aktivnosti projekta „Web marketing prilika za zapošljivost žene u Općini".

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna