MINISTARSTVO RAZVOJA I PODUZETNIŠTVA ORGANIZUJE SEMINAR "ZAHTJEVI ZA KVALITET ZAVARIVANJA METALNIH MATERIJA EN ISO 3834"

Ministarstvo razvoja i poduzetništva Tuzlanskog kantona organizuje peti i ujedno posljednji po redu besplatan seminar o postupcima i načinima uvođenja certifikacije po međunarodnim standardima, i to na temu „Zahtjevi za kvalitet zavarivanja metalnih materijala EN ISO 3834".

Seminar će biti održan u prostorijama Udruženja za razvoj NERDA, u srijedu 27.11.2013. godine u periodu od 11 do 14 sati, a predavač na seminaru će biti mr. Enes Cerić, dipl. ing. metalurgije (EWE Prüfer).

slika uz informaciju

Ispunjen prijavni obrazac potrebno je dostaviti putem e-mail-a Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili putem tel/fax-a 035 369 352 najkasnije dva dana prije datuma održavanja seminara. Dnevni red seminara će biti naknadno dostavljen prijavljenim učesnicima. Više informacija o seminaru i potrebnu dokumentaciju za prijavu i učešće na seminaru moguće je pronaći na linku: http://www.mrptk.ba/javnipozivi.php?g=2013&jpid=7

 

Ministarstvo razvoja i poduzetništva Tuzlanskog kantona nastojati će da zbog velike zainteresovanosti za učešće nastavi sa aktivnostima održavanja seminara ovog tipa i u narednoj godini, a sve zainteresirane privredne subjekte s područja Tuzlanskog kantona pozivamo da i dalje prate naše aktivnosti na našoj web stranici.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15