Vijesti iz Vlade

Poziv kompanijama za učešće u projektu “ KATANA“

Ministarstvo razvoja i poduzetništva Tuzlanskog kantona obavještava da je objavljen poziv za učešće u projektu "KATANA". Ovaj poziv je namjenjen startapovima, malim i srednjim preduzećima agro i IT sektora i novih rastućih industrija.

Katana-Color-HorizontalKATANA biznis akcelerator finansiran je od strane Evropske komisije kroz program Horizon 2020.
Ovaj projekat obezbijedit će prije svega pristup znanju, tehnologijama, kapitalu i tržištima, kako bi preduzeća kreirali i/ili ojačali svoju ponudu u domenu poljoprivrede i novih tehnologija, ali i ostvarili prisustvo na globalnom tržištu.
KATANA biznis akcelerator će podržati 10 najuspešnijih konzorcijuma kroz direktnu finansijsku podršku u iznosu od 100.000 eura po aplikantu i pružiće konzorcijumima specijalizovane treninge o tome kako uspešno pronaći investitore kako bi mogli da povećaju iznos finansiranja sopstvenog projekta.
Platforma za video aplikacije je otvorena do 31. marta 2017. godine.
Preduzeća zainteresovana za učešće u projektu mogu se prijaviti on-line putem web stranice http://katanaproject.eu/apply-now/.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna

Vi ste ovdje: Početna Ministarstva Ministarstvo razvoja i poduzetništva OBAVJEŠTENJA 2017 Poziv kompanijama za učešće u projektu “ KATANA“