Vijesti iz Vlade

Javni poziv za učešće u Programu raspodjele sredstava iz Budžeta Grada Tuzla namijenjenih za podršku razvoja poduzetništva

Ministarstvo razvoja i poduzetništva Tuzlanskog kantona obavještava sve zainteresirane da je Grad Tuzla raspisao Javni poziv za učešće u Programu raspodjele sredstava iz Budžeta Grada Tuzla namjenjenih za podršku razvoja poduzetništva na području grada Tuzla za 2017. godinu.

 

Ovaj Javni poziv otvoren je za sve samostalne djelatnosti i privredna društva, registrovana na području grada Tuzla u 2017. godini, kao i za već postojeća – registrovana fizička i pravna lica koja povećavaju broj zaposlenih u 2017. godini, zapošljavanjem osoba sa područja grada Tuzla, kao i nezaposlenih osoba sa invaliditetom.

 

Detaljne informacije o uslovima za apliciranje i kriterijima za ostvarivanje novčane podrške, navedene su u tekstu Javnog poziva i Prijavnim obrascima za sudjelovanje u jednom od slijedećih projekata: „Zapošljavanje i nova radna mjesta", „Sigurni start" i „Zapošljavanje ranjivih kategorija", koji će biti objavljeni na web stranici Grada Tuzla: http://grad.tuzla.ba/, odnosno dostupni u Službi za ekonomski razvoj i društvene djelatnosti Grada Tuzla.

 

Služba za ekonomski razvoj i društvene djelatnosti Grada Tuzla će organizovati predstavljanje sadržaja Javnog poziva, tzv. "otvoreni dan" i poziva sve zainteresovane predstavnike poslovnih subjekata. Na predstavljanje Javnog poziva koje će se održati dana 11.05.2017. godine (četvrtak), sa početkom u 12,00 sati, u Sali Doma penzionera Tuzla, adresa Filipa Kljajića broj 22, 75000 Tuzla.

 

Sve detaljnije informacije o uslovima, načinu i postupku apliciranja na Javni poziv mogu se dobiti u Službi za ekonomski razvoj i društvene djelatnosti Grada Tuzla, putem telefon 035 307 380, ili e-maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna

Vi ste ovdje: Početna Ministarstva Ministarstvo razvoja i poduzetništva OBAVJEŠTENJA 2017 Javni poziv za učešće u Programu raspodjele sredstava iz Budžeta Grada Tuzla namijenjenih za podršku razvoja poduzetništva