Vijesti iz Vlade

Ministar Puškar o aktivnostima u oblasti razvoja obrtništva

O stanju obrta na području Tuzlanskog kantona i FBiH , te aktivnostima i programima ovih institucija na polju razvoja obrtništva razgovarano je nedavno na sastanku koji je organiziran u Ministarstvu razvoja i poduzetništva Tuzlanskog kantona.

Prezentirane su započete aktivnosti Ministarstva na unapređenju poduzetničke infrastrukture, naročito po pitanju zakonskog okvira, budući da ne postoji pravna legislativa na području Tuzlanskog kantona i Federacije BiH, koja reguliše ovu oblast.
Dogovorene su i zajedničke aktivnosti po pitanju iniciranja uspostave klastera, u kojoj će pored Ministarstva i Obrtničke komore TK biti uključeni i drugi predstavnici poduzetničke infrastrukture.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna

Vi ste ovdje: Početna Ministarstva Ministarstvo razvoja i poduzetništva OBAVJEŠTENJA 2017 Ministar Puškar o aktivnostima u oblasti razvoja obrtništva