Vijesti iz Vlade

Poziv na drugi seminar o postupcima i načinu uvođenja certifikacije po međunarodnim standardima u 2017. godini

Ministarstvo razvoja i poduzetništva Tuzlanskog kantona uz podršku Kantonalne privredne komore Tuzla, organizuje drugi besplatni seminar o postupcima i načinu uvođenja certifikacije po međunarodnim standardima  u 2017. godini, a u cilju jačanja internih upravljačkih kapaciteta u malim i srednjim preduzećima i obrtima. Seminar će biti održan u sali Kantonalne privredne komore Tuzla, na adresi Trg slobode bb u Tuzli, dana 29.08.2017. godine sa početkom u  12:00 sati.  

ISO 9001 2015

Riječ je o Certifikaciji sistema upravljanja kvalitetom EN ISO 9001:2015, a predavač na ovu temu će biti Nermin Alić, konsultant TQM d.o.o. Lukavac, koji će predstavnike MSP-a i obrta sa Tuzlanskog kantona upoznati sa novinama na ovom polju, kako bi primjenom navedenog certifikata u svojim firmama postali konkurentniji na tržištu. Na seminaru će biti prezentiran i primjer dobre prakse preduzeća koje je uspješno implementiralo navedeni standard.

Zbog ograničenog broja učesnika, pozivamo sva zainteresirana mala i srednja preduzeća i obrtnike sa područja Tuzlanskog kantona da svoje učešće potvrde u što skorijem roku na e-mail Ministarstva razvoja i poduzetništva Tuzlanskog kantona: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. i na tel/fax. 035 369-352, 035 369-410.

Dnevni red seminara će biti naknadno dostavljen prijavljenim učesnicima. 

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna

Vi ste ovdje: Početna Ministarstva Ministarstvo razvoja i poduzetništva OBAVJEŠTENJA 2017 Poziv na drugi seminar o postupcima i načinu uvođenja certifikacije po međunarodnim standardima u 2017. godini