Vijesti iz Vlade

„SEDMICA IZVOZA 2017“ i Buyer Mission Program u Istanbulu

 Ministarstvo razvoja i poduzetništva Tuzlanskog kantona obavještava sve zainteresirane privrednike da će se u periodu od 31. oktobra do 02. novembra 2017. godine u Istanbulu održati „SEDMICA IZVOZA 2017".

U okviru pomenute sedmice u periodu od 30. oktobra do 03. novembra 2017 godine će se održati Buyer Mission Program za predstavnike stranih kompanija i nadležnih institucija. 

TCEB 07092017Tokom programa planirano je održavanje više panela pod nazivima „Izvan intelektualnih granica u tehnologiji", „Izvan fizičkih granica u trgovini", „Izvan društvenih granica u kulturi", kao i bilateralni razgovori sa turskim privrednicima.

Učesnicima (po jedan predstavnik iz kompanije i nadležnih institucija) gore pomenutog Programa biće plaćeni troškovi smještaja sa doručkom. Učesnici programa su obavezni poznavati jedan od tri strana jezika engleski, njemački ili francuski. Također, učesnici programa (iz kompanija) trebaju posjedovati ovlasti za odlučivanje u kupovini.

Sve zainteresirane kompanije mogu aplikacioni formular dostaviti Uredu savjetnika za trgovinu Ambasade Turske u BiH najkasnije do datuma navedenog kao krajnji rok za prijavu na broj faksa: 033/208-562, ili putem maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. , nakon čega će biti kontaktirane samo one kompanije koje budu izabrane za učešće u gore pomenutom Programu.

Aplikacioni formular možete preuzeti ovdje: Application Form For International Buyer Mission Program

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna

Vi ste ovdje: Početna Ministarstva Ministarstvo razvoja i poduzetništva OBAVJEŠTENJA 2017 „SEDMICA IZVOZA 2017“ i Buyer Mission Program u Istanbulu