Potpisan Memorandum o partnerskom razumijevanju i partnerskoj saradnji sa Udruženjem „Pozorište mladih Tuzle" Tuzla

 

Ministar Srđan Mićanović je ispred Ministarstva za kulturu, sport i mlade Tuzlanskog kantona dana 05.12.2019. godine u prostorijama Dvorane Kaleidoskop potpisao Memorandum o partnerskom razumijevanju i partnerskoj saradnji sa predstavnicima Udruženja „Pozorište mladih Tuzle" Tuzla.

Navedeno udruženje je prepoznatljivo po kvalitetnim projektima iz oblasti mladih i kulture te je prepoznalo Ministarstvo za kulturu, sport i mlade Tuzlanskog kantona kao jednog od strateških partnera u budućem radu.

Ministarstvo 5S druge strane, ministarstvo stoji na raspolaganju za podršku i saradnju svim akterima koji pokažu rezultate i namjeru da izgrađuju svoje institucionalne kapacitete u pravcu iznalaženja mogućnosti za apliciranje na pozive za dodjelu sredstava od međunarodnih donatora.
Ministarstvo 3


„Namjera nam je da pokažemo da želimo unaprijediti odnose koji su kvalitetni, ali u narednom periodu želimo napraviti iskorak da damo ovom udruženju institucionalnu podršku kako bi ostvarili još bolje rezultate u budućnosti'' poručio je ministar Mićanović.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna