Sastanak sa predstavnicima sportskih saveza

Ministarstvo za kulturu, sport i mlade Tuzlanskog kantona, izražavajući opredjeljenje pružanju podrške sportskim organizacijama sa područja Tuzlanskog kantona, a naročito u novonastaloj situaciji koja je izazvana pojavom pandemije korona virusa, organizuje sastanak sa predstavnicima sportskih saveza gradova/opština Tuzlanskog kantona, Sportskog saveza Tuzlanskog kantona i Sportskog saveza osoba sa invaliditetom Tuzlanskog kantona.

Sastanak će biti održan u Plavoj sali JU BKC-a Tuzla u petak 22. maja 2020. godine u 10 sati a predstavnici medija će izjave od učesnika moći uzeti na početku događaja.

Na osnovu preporuka Kantonalne uprave civilne zaštite neophodno je da se prilikom održavanja sastanka prisutni pridržavaju propisanih higijensko-epidemioloških mjera, te vas također molimo da, ukoliko postoji mogućnost, preuzmete materijal od drugih medija, kako bi smanjili broj prisutnih osoba.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna