Udruženja i nevladine organizacije potpisali ugovore za projekte namijenjene mladima

U Ministarstvu za kulturu, sport i mlade Tuzlanskog kantona upriličeno je potpisivanje ugovora sa predstavnicima omladinskih udruženja i udruženja i fondacija koji će realizovati projekte namijenjene mladima.

mksm-ugovori-12082022Ministarstvo je, uz saglasnost Vlade Tuzlanskog kantona, osiguralo podršku za šest udruženja i šest nevladinih organizacija, prepoznajući značaj i potencijal ovih organizacija i njihovih projekata kada je riječ o mladima u Tuzlanskom kantonu.

Prilikom potpisivanja ugovora, predstavnici omladinskih udruženja i nevladinih organizacija iskazali su veliko zadovoljstvo i zahvalnost zbog podrške mladima koju je osiguralo Ministarstvo. Ovo je ujedno po prvi put da se implementiraju projekti namijenjeni mladima koji proizilaze iz strateških dokumenata, Strategije prema mladima Tuzlanskog kantona 2020-2024 i Strategije razvoja Tuzlanskog kantona 2021-2027.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15