Obavještenje o provođenju javne rasprave o Nacrtu Zakona o izmjenama Zakona o proglašenju dijela područja planine Konjuh Zaštićenim pejzažom

Obavještenje o provođenju javne rasprave o Nacrtu Zakona o izmjenama Zakona o proglašenju dijela područja planine Konjuh Zaštićenim pejzažom „Konjuh".

Zaključkom Skupštine Tuzlanskog kantona broj: 01-02-346-4/17 od 29.06.2017. godine, prihvaćen je Nacrt Zakona o izmjenama Zakona o proglašenju dijela područja planine Konjuh Zaštićenim pejzažom „Konjuh" i utvrđena obaveza provođenja javne rasprave od strane ovog Ministarstva.


Učesnici javne rasprave svoje primjedbe, prijedloge i sugestije na Nacrt Zakona o izmjenama Zakona o proglašenju dijela područja planine Konjuh Zaštićenim pejzažom „Konjuh" mogu dostaviti u pismenoj formi Ministarstvu prostornog uređenja i zaštite okolice Tuzlanskog kantona poštom ili putem e-mail adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. najkasnije do 20.08.2017. godine.


Nakon isteka roka za provođenje javne rasprave, Ministarstvo prostornog uređenja i zaštite okolice Tuzlanskog kantona će sačiniti izvještaj o provedenoj javnoj raspravi i tekst prijedloga Zakona, uzimajući u obzir primjedbe, prijedloge i sugestije iz provedene javne rasprave.


Tekst Nacrta Zakona o izmjenama Zakona o proglašenju dijela područja planine Konjuh Zaštićenim pejzažom „Konjuh" je postavljen na web stranicu Vlade Tuzlanskog kantona www.vladatk.gov.ba.

 

 

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna