Realizacija projekata utopljavanja škola i policijske stanice

Ministar prostornog uređenja i zaštite okolice Tuzlanskog kantona Elvir Rožnjaković potpisao je danas sedam ugovora sa tri izvođača radova čija je ukupna vrijednost 400.000,00 KM. 

IMG 3644Riječ je o nabavci roba i radova rekonstrukcije javnih objekata u skladu sa Akcionim planom energijske efikasnosti javnih objekata na području TK za 2019. godinu. Predstavnici preduzeća Kristal iz Živinice, Montaplan iz Tuzle i Kovan MI iz Gračanice izabrani su kao najpovoljniji ponuđači za projekte na sedam objekata na području TK od kojih se šest odnosi na fasadu i zamjenu stolarije dok je jedan postavljanje kotla na pelet i ventilacija.
Projekti rekonstrukcije javnih objekata, za koji su danas potpisani ugovori, obuhvataju utopljavanje JU Osnovna škola Brijesnica u Doboj Istoku, JU Osnovna škola Vukovije i JU Područna škola Vukovije Donje u Kalesiji, JU Osnovna škola Gornje Živinice i JU Osnovna škola Tinja, Srebrenik.
„Montaplan" d.o.o. Tuzla odabran je kao najpovoljniji ponuđač za fasaderske radove i zamjenu stolarije u JU Osnovna škola Teočak dok je „Kristal" d.o.o. Živinice odabran za „utopljavanje" zgrade Policijske stanice Teočak.
Tim povodom u radnoj posjeti Općini Teočak danas su boravili resorni ministar Rožnjaković i ministar finansija Suad Mustajbašić gdje su o realizaciji ovih projekata razgovarali sa načelnikom Taibom Muminovićem.

 

 

IMG 6522 1024x683
IMG 6523 1024x683

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15