Ispunjeno dato obećanje

S ciljem nastavka realizacije projekta energijske efikasnosti na objektu školske zgrade JU Mješovita srednja škola „Kalesija" u Kalesiji, ministar prostornog uređenja i zaštite okolice Elvir Rožnjaković i direktor kompanije „Dinamico" d.o.o. Kalesija Aid Halač, danas su potpisali Ugovor o javnoj nabavci.
Ukupna vrijednost danas ugovorenih radova iznosi 40.077,06 KM.

Potpis ugovora 30 07 2020 Ugovorom je predviđeno da se sa radovima započne već u roku od sedam dana, a da budu okončani za trinaest dana od dana uvođenja izvođača u posao.
Podsjećamo, radi se o školi koja je uslijed trošnog krova poplavljena u poplavama koje su polovinom mjeseca juna pogodile područje općine Kalesija.
Ministrica obrazovanja i nauke Fahreta Brašnjić i ministar prostornog uređenja i zaštite okolice Elvir Rožnjaković su tada posjetili Školu i obećali hitnu pomoć u sanaciji nastale štete. Kako je tada obećano, u najkraćem roku pristupilo se raspisivanju tendera i izboru izvođača radova. Današnjim potpisivanjem ugovora stvoreni su preduslovi da se započne i sa konkretnim radovima čime će se sanirati krov i izolacija na ovom školskom objektu.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15