Potpisivanje ugovora za smanjenje zagađenosti zraka

Ministarstvo prostornog uređenja i zaštite okolice Tuzlanskog kantona organizuje potpisivanje ugovora sa pojedinačnim kandidatima koji se nalaze na konačnoj listi, a koji su ispunili uslove za sufinansiranje mjera smanjenja zagađenosti zraka na području TK za 2020. godinu.

TE-TuzlaTokom naredna tri dana ugovore će, prema spisku objavljenom na web stranici Vlade, moći potpisati podnosioci prijava podijeljeni u tri grupe u Ministarstvu prostornog uređenja i zaštite okolice (Rudarska 65, Tuzla).
Podnosioci prijava od red. br. 1 do red.br. 40 će u vremenskom periodu od 08,00 h do 12,00 h moći u resornom ministarstvu potpisati ugovore u utorak, 25. avgusta; podnosioci prijava od red.br. 41 do red.br. 80 u srijedu, 26.; a kandidati od red.br. 81 do red.br. 125 u četvrtak, 27.8. 2020. godine.
Podnosioci prijava obavezni su sa sobom ponijeti vidljivu kopiju dokumenta od banke na kojem je vidljiv broj bankovnog računa na koji će se izvršiti uplata sredstava i naziv banke, uz napomenu da kandidati ne vrše nabavku kotlova prije potpisivanja ugovora.
Podnosioci zahtjeva su dužni da se prilikom dolaska na potpisivanje Ugovora pridržavaju važećih epidemioloških mjera.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15