20.000,00 KM NEPROFITNIM ORGANIZACIJAMA I UDRUŽENJIMA ZA POVEĆANJA UKUPNE BEZBJEDNOSTI SAOBRAĆAJA NA PODRULJU TK

U prostorijama Ministarstva trgovine, turizma i saobraćaja danas je upriličeno potpisivanje ugovora sa 11 neprofitnih organizacija i udruženja, kojima je, u cilju unapređenja saobraćaja i saobraćajne kulture i povećanja nivoa bezbjednosti saobraćaja na području Tuzlanskog kantona, kao i povećanja ukupne bezbjednosti saobraćaja na području TK, odobreno ukupno 20.000,00 KM.

28122012 MTTS.vInače, na raspisani Javni poziv se prijavilo 20 neprofitnih organizacija i udruženja sa ukupno 21 projektom. Šesnaest udruženja i neprofitnih organizacija je ispunjavalo sve kriterije navedene u javnom pozivu, dok 4 neprofitne organizacije i udruženja nisu ispunjavala kriterije.

Odobrena finansijska sredstva neprofitne organizacije i udruženja su dužna koristiti namjenski, u skladu sa usvojenim projektom, prilikom implementacije projekta pridržavati se svih planova i rokova predviđenih u programu, te dostaviti narativni i finansijski izvještaj o realizaciji projekta Ministarstvu najkasnije do aprila 2013. godine.

Odjeljenje za informisanje

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna