Pokrenute aktivnosti vezano za organizaciju Turističkog foruma Tuzla 2017

U organizaciji Ministarstva trgovine, turizma i saobraćaja 15.3.2017.g. održan je sastanak kojim su pokrenute aktivnosti vezano za organizaciju Turističkog foruma Tuzla 2017.

 

 

MTTS16032017-1Učesnici sastanka su bili direktor Zavoda za zaštitu kulturno historijskog naslijeđa Tuzlanskog kantona g.Benjamin Barjaktarević, voditelj Turističke zajednice Tuzlanskog kantona g. Asim Bečić sa saradnicom, predstavnici marketinške agencije Colosseum g. Zlatko Berbić i g.Amir Zonić, te predstavnici Ministarstva trgovine turizma i saobraćaja gdja.Dželmina Huremović, g.Hasan Sejdinović i g.Hazim Nukić.


Na sastanku je dogovoreno da će svi učesnici biti suorganizatori Turističkog foruma a teme koje će se obrađivati u nekoliko odvojenih panela jesu novi zakoni u turizmu, promocija turizma kroz predstavljanje kulturno historijskog naslijeđa, perspektive i razvoj turizma te mogućnosti valorizacija turističkih potencijala na Tuzlanskom kantonu .

  

 

MTTS16032017-2U drugom dijelu foruma planirana su prezentacije uspješnih projekata u turizmu koji su postali regionalni i svjetski turistički brendovi kao što su Exit festivala Novi Sad, Sarajevo Film Festivala, Sunnyland Sarajevo itd.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna