Izvedba predstave "Vesela školska patrola" povodom realizacije projekta povećanja nivoa sigurnosti prometa

Ministarstvo trgovine, turizma i saobraćaja TK, uz saglasnost i odobrenje Vlade TK, svake godine raspisuje Javni poziv za predlaganje programa i projekata neprofitnih organizacija i udruženja za raspodjelu namjenskih sredstava prikupljenih po osnovu naknade za obavljene tehničke preglede vozila u iznosu od cca 30.000,00 KM.

 
27042017U petak, 28. aprila/travnja 2017. godine učenici trećega razreda Katoličkog školskog centra "Sveti Franjo" Tuzla imat će prigodu odgledati predstavu "Vesela školska patrola" u izvedbi Gradskoga pozorišta Živinice. Druženje učenika s glumcima bit će realizirano u prostorijama Doma mladih Tuzla u 11:30 sati.


Projekat koji se realizira uz finansijsku potporu Ministarstva trgovine, turizma i saobraćaja TK i u saradnji sa Udruženjem građana „Scena" Živinice, odnosno Gradskog pozorišta Živinice, u vidu edukativnog igrokaza pod nazivom „Vesela školska patrola" za primarni cilj ima edukaciju i podizanje svijesti kod djece o saobraćajnoj/prometnoj kulturi u predškolskim i školskim ustanovama na području Tuzlanskog kantona.


Ministarstvo trgovine, turizma i saobraćaja planira da, osim učenika Katoličkog školskog centar „Sveti Franjo" Tuzla, predstavu vidi i veliki broj druge djece u predškolskim i školskim ustanovama na području grada Tuzle, odnosno Tuzlanskog kantona.

 

Molimo Vas da medijski propratite navedene aktivnosti na realizaciji navedenog projekta.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna