TUZLANSKI KANTON U ISTANBULU

 

Zahvaljujući dobroj saradnji turističkih djelatnika Sarajeva i Tuzle u periodu od 30. januara do 02.februara, predstavnici Ministarstva trgovine, turizma i saobraćaja i Turističke zajednice Tuzlanskog kantona imali su priliku predstaviti turističke potencijale i turističku ponudu Tuzlanskog kantona, na prestižnom 24. Istočno mediteranskom Međunarodnom sajmu turizma i putovanja EMIT u Istanbulu.

mtts-istanbul-10022020Turistička ponuda Tuzlanskog kantona privukla je veliki broj posjetilaca i nadamo se da će u narednim periodu biti ostvareni i konkretni rezultati na daljnoj afirmaciji turizma i turističke ponude Tuzlanskog kantona. Za početak, očekuje se organizovano studijsko putovanje turoperatera iz Turske od kojih očekujemo da u svoje turističke ponude ponude Bosne i Hercegovine uvrste i Tuzlanski kanton.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna