Prijem za predstavnike dijaliziranih i transplantiranih bolesnika

Ministarstvo zdravstva TK će, u okviru svojih mogućnosti i ingerencija, pružiti punu podršku novoosnovanom Udruženju dijaliziranih i svih transplantiranih bolesnika Tuzlanskog kantona u svim segmentima njegovog rada i djelovanja, dogovoreno je na danas održanom sastanku ministra zdravstva Tuzlanskog kantona Bahrudina Hadžiefendića sa predstavnicima Udruženja.

 
OMin zdr - dijaliza 16 05 2017vom prilikom predsjednica Udruženja Lejla Karamehmedović, podrpredsjednica Eldina Softić i članica Udruženja Ifeta Karić su ministra upoznale sa razlozima formiranja, dosadašnjim radom i ciljevima novoformiranog udruženja.


Ministar je izrazio razumijevanje za izazove s kojim se svakodnevno susreće ova grupacija, te iskazao svoju i spremnost Ministarstva da im pomogne.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna