Radionica za privredna društva

Ministarstvo industrije, energetike i rudarstva Tuzlanskog kantona i Kantonalna privredna komora Tuzla organizuju jednodnevnu radionicu za privredna društva iz oblasti rudarstva, hemijske industrije, metalo-prerađivačke, elektro-industrije, industrije građevinskih materijala, građevinarstva, industrije gume i plastike, obuće i tekstila sa sjedištem na području Tuzlanskog kantona.

Radionica će biti održana u utorak 5. aprila, sa početkom u 14,00 sati u prostorijama Kantonalne privredne komore Tuzla.
Riječ je o pripremama za objavljivanje javnog poziv za korištenje sredstava po programu raspodjele sredstava pod nazivom kapitalni transferi privatnim preduzećima i poduzetnicima - intervencije javnim preduzećima i privrednim društvima.
Neke od tema koje će biti predstavljene ovom prilikom tiču se raspoloživih sredstava i načina raspodjele, pravao učešća i uslova za korištenje sredstava, kriterija za dodjelu sredstava, vrjednovanja programa, pdnošenja zahtjeva, zaključivanje ugovora i transparentnosti postupka.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna