Objavljen javni poziv za odabir banke za plasiranje kreditne linije uz subvencioniranje dijela kamatne stope

Ministarstvo industrije, energetike i rudarstva Tuzlanskog kantona objavilo je Javni poziv za odabir banke za plasman kreditne linije uz subvencioniranje dijela kamatne stope iz sredstava Budžeta Tuzlanskog kantona za 2017. godinu privrednim subjektima koji posluju na području Tuzlanskog kantona.

 

ilustracija mier bank kamPredmet poziva je prikupljanje ponuda za odabir banke odnosno partnera za plasiranje kreditne linije uz subvencioniranje dijela kamatne stope u visini 3%, privrednim subjektima sa područja Tuzlanskog kantona u cilju pokretanja ili unaprjeđenja poslovne aktivnosti.


U cilju provođenja ove kreditne linije za subvencioniranje dijela kamatne stope Vlada TK obezbijedila je sredstva u iznosu od 1.100.000 KM. Vlada Kantona planirala je sredstva za subvencioniranje kamatne stope u Budžetu Tuzlanskog kantona za 2017. godinu sa Escrow računa a banka će obezbijediti kreditna sredstva privrednim subjektima.


Rok za dostavljanje ponuda je 14 dana od dana objave Javnog poziva u dnevnom listu i na web stranici Vlade Tuzlanskog kantona.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna