Prezentovan revizorski izještaj o petogodišnjem poslovanju Rudnika soli „Tuzla“

Predstavnici Vlade Tuzlanskog kantona, pomoćnik ministra za privredu Rijad Bašić i savjetnik premijera TK Muzafer Brigić prisustvovali su prezentaciji Izvještaja nezavisnog revizora o reviziji poslovanja za privredno društvo Rudnik soli „TUZLA" D.D. Tuzla u periodu od 2011. do 2016. godine.

rud soli reviz ilustrOvom je prilikom prezentovano i Mišljenje nezavisnog revizora o reviziji poslovanja u privrednog društva Rudnik soli „TUZLA" D.D. Tuzla tokom pet godina.
Sistematičan uvid i analizu poslovnih aktivnosti Rudnika soli „TUZLA" D.D. Tuzla, čiji je dvotrećinski vlasnik Vlada Tuzlanskog kantona, uradila je Revizorska kuća „LAMIS" d.o.o. Srebrenik koja je izvršila reviziju poslovanja privrednog društva Rudnik soli kako bi utvrdila efikasnost i rentabilnost poslovanja a privredno društvo identifikovalo područja i aktivnosti koje treba poboljšati u narednom periodu.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna