Održan stručni skup na temu: “Registracija poslovnih subjekata u Federaciji Bosne i Hercegovine- stanje i prijedlozi za poboljšanje”

U Sarajevu je održan stručni skup na temu "Registracija poslovnih subjekata u Federaciji Bosne i Hercegovine- stanje i prijedlozi za poboljšanje".
Stručni skup su organizovala udruženja "Nezavisni biro za razvoj" (NBR) Gradačac i Udruženje za poduzetništvo i posao "Link" Mostar zajedno sa Mrežom za ekonomski razvoj BiH-LEDnet u sklopu aktivnosti programa održivosti razvoja civilnog društva u BIH (CSSP) kojeg podržava Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID).

Opširnije...

Ministar privrede u posjeti FIPA-i

Delegacija Ministarstva privrede Tuzlanskog kantona na čelu s ministrom Osmanom Puškarom posjetila je Agenciji za unapređenje stranih investicija BiH (FIPA) te sa direktorom Agencije gdin-om Gordanom Milinićem i njegovim saradnicama održalo sastanak o nastavku uspješne saradnje na planu privlačenju stranih investicija u BiH.

Opširnije...

Prezentovan revizorski izještaj o petogodišnjem poslovanju Rudnika soli „Tuzla“

Predstavnici Vlade Tuzlanskog kantona, pomoćnik ministra za privredu Rijad Bašić i savjetnik premijera TK Muzafer Brigić prisustvovali su prezentaciji Izvještaja nezavisnog revizora o reviziji poslovanja za privredno društvo Rudnik soli „TUZLA" D.D. Tuzla u periodu od 2011. do 2016. godine.

Opširnije...

Razgovor o mogućnostima poslovne saradnje sa Indonezijom

Mogućnosti ostvarivanja poslovne saradnje bile su povod posjete ambasadorice Republike Indonezije u Bosni i Hercegovini NJ. E. Amelia Achmad Yani privrednom društvu Rudnik soli „TUZLA" D.D. Tuzla.

Opširnije...

Prva "PAMETNA ŠKOLA" u Tuzlanskom kantonu

U ponedjeljak 14.5.2018. godine sa početkom u 10.45h održat će se svečanost u povodu otvaranja obnovljene, energetski efikasne, prve "PAMETNE ŠKOLE" u Tuzlanskom kantonu, JU Mješovite srednje škole „Musa Ćazim Ćatić" u Kladnju.

Opširnije...

Održana peta sjednica Kantonalnog odbora za razvoj

Kantonalni odbor za razvoj (KOR) – savjetodavno/koordinaciono tijelo u procesu implementacije Strategije razvoja Tuzlanskog kantona za period 2016-2020. godine u četvrtak, 10.05.2018. godine je održalo svoj peti sastanak u Plavoj sali Bosanskog kulturnog centra Tuzla.

Opširnije...

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna

Vi ste ovdje: Početna MINISTARSTVA Ministarstvo privrede