Prijem za pobjednički tim takmičenja mladih u poduzetništvu

Ministrica za kulturu, sport i mlade u Vladi Tuzlanskog kantona, Slavena Vojinović, u četvrtak 12.04.2018. godine je održala prijem za pobjednički tim polufinalnog takmičenja srednjoškolaca u poduzetništvu MUNJA Business Challenge – Poslovni izazov koji je održan u Tuzli 09.04.2018. godine.

20180412 090557

Kasandra Koval iz Mješovite srednje hemijske škole Tuzla, Inela Imamović iz Srednje ekonomsko-trgovinske škole Tuzla, Lejla Vražalica iz Gimnazije "Dr. Mustafa Kamarić" i Eldar Hidanović iz Srednje elektrotehničke škole Tuzla čine pobjedničkim tim spomenutog takmičenja koji su ministrici Vojinović prezentovali poslovnu ideju sa kojom su pobjedili na takmičenju. Radi se o ideji ECO LOOK odnosno proizvodnji tzv. smart ogledala od recikliranog materijala, tačnije starih monitora elektroničkih uređaja.

Ministrica Vojinović je pohvalila uspjeh učenika i zaželjela im sreću i uspjeh u prezentaciji svojih škola i Tuzlanskog kantona na predstojećem državnom takmičenju u Sarajevu koje će se održati 21. i 22. aprila 2018. godine.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna

Vi ste ovdje: Početna MINISTARSTVA Ministarstvo za kulturu, sport i mlade 2018 Prijem za pobjednički tim takmičenja mladih u poduzetništvu