Prijem za pobjednike takmičenja „Microsoft Office Specialist 2018“

Ministrica za kulturu, sport i mlade u Vladi Tuzlanskog kantona, Slavena Vojinović, u srijedu 6. juna 2018. godine upriličila je prijem za predstavnike Elektrotehničke škole Tuzla čiji učenici su osvojili prvo odnosno drugo mjesto na IT takmičenju „Microsoft Office Specialist 2018" organizovanom od strane Katedre za Menadžment i informacione tehnologije Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu.

20180606 091604Takmičenje je održano na Ekonomskom fakulteta u Sarajevu, dana 03. juna ove godine. Prijem je upriličen za Almedina Beganovića i Tarika Džambića, učenike ove škole koji su osvojili prvo odnosno drugo mjesto na navedenom takmičenju, te profesora Damira Kunosića i direktora Elektrotehničke škole Tuzla, Selmira Dadanovića.

Pobjednik takmičenja Almedin Beganović i osvajač drugog mjesta Tarik Džambić će imati priliku predstaviti Bosnu i Hercegovinu na Svjetskom MOS takmičenju koje će biti održano u periodu od 29. jula do 1. augusta na Floridi, SAD.

Ministrica Vojinović je čestitala učenicima na ostvarenom uspjehu te iskazala pohvale menadžmentu i profesorima škole na pružanju podrške učenicima u ostvarenju natprosječnih rezultata. Tokom sastanku najavljena je i sprovedba programa podrške mladim osobama na području Tuzlanskog kantona koji ostvaruju natprosječne rezultate u oblasti kulture, sporta, nauke, umjetnosti i obrazovanja.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna

Vi ste ovdje: Početna MINISTARSTVA Ministarstvo za kulturu, sport i mlade 2018 Prijem za pobjednike takmičenja „Microsoft Office Specialist 2018“