Zavrsio sam kriminalistiku pa me zanima raspisivanje konkursa za prijem u radni odnos za cin mladeg inspektora na podrucju tuzlanskog kantona.

Vaše ime: Selmir
Vaše pitanje: Postovani,
Molim vas da mi odgovorite na moje pitanje ukoliko ste u mogucnosti. Zavrsio sam kriminalistiku pa me zanima raspisivanje konkursa za prijem u radni odnos za cin mladeg inspektora na podrucju tuzlanskog kantona. Unaprijed se zahvaljujem!

 

Odgovor: Poštovani,
U vezi sa vasim pitanjem , koje ste postavili na web stranici Vlade TK, obavjestavamo vas da MUP TK konkurse za prijem uposlenika ne raspisuje periodicno, nego u skladu sa svojim potrebama i Pravilnikom o sistematizaciji radnih mjesta. Prema tome, a prema informacijama kojima mi raspolazemo do kraja ove kalendarske godine nece biti prijema uposlenika za cin mladjeg inspktora u MUP-u TK.
Za vise informacija obratite se direktno Uredu za odnose s javnoscu MUP-a TK.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15