Poštovani: Interesuje me kada će biti provedena odluka o odobravanju srestava na ime subvencijeza podrškunovoosnovanim MSP i obrtima.??

Vaše ime i prezime: Mulić Medina
Vaše pitanje Poštovani:
Interesuje me kada će biti provedena odluka o odobravanju srestava na ime subvencijeza podrškunovoosnovanim MSP i obrtima.??

Broj:14/1-14-30325-1/13
od 23.12.2013.god.

 

Odgovor:

Postovani,

Ministarstvo razvoja i poduzetništva Tuzlanskog kantona je izvršilo svoje obaveze u vezi sa sredstvima sa budžetske pozicije "Podrška razvoju kantona" te je Odluke o odobravanju sredstava sa pratećom dokumentacijom proslijedilo Ministarstvu finansija Tuzlanskog kantona na dalje postupanje. Kada je u pitanju plaćanje, sto je nadležnost Ministarstva finansija, dobili smo informaciju da se isplate vrše u skladu sa raspoloživim sredstvima u Budžetu Tuzlanskog kantona i prioritetima utvrđenim u Zakonu o izvršenju budžeta Tuzlanskog kantona za 2013. godinu.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15