Svečana dodjela certifikata

Ministarstvo razvoja i poduzetništva Tuzlanskog kantona će u srijedu, 29.11.2017. godine održati svečanu dodjelu certifikata učesnicima trodnevne obuke na temu „Upravljanje projektnim ciklusom" u prostorijama Udruženja za razvoj NERDA Tuzla (M.i Ž.Crnogorčevića br.5) sa početkom u 13,00 sati.

S ciljem jačanja organizacionih i institucionalnih kapaciteta organa uprava, te povećane potrebe za razvijanjem kapaciteta organa uprave za pripreme kvalitetnih projektnih prijedloga, Vlada Tuzlanskog kantona i Ministarstvo razvoja i poduzetništva Tuzlanskog kantona u saradnji sa Udruženjem za razvoj NERDA Tuzla organizovala je trodnevnu obuku na temu „Upravljanje projektnim ciklusom" u periodu od 27.11. do 29.11.2017. godine.
Učesnici obuke imali su priliku od predavača sa dugogodišnjim iskustvom u pripremi i provedbi EU projekata dobiti sve potrebne informacije o svim fazama „Upravljanja projektnim ciklusom", elementima i sadržaju Logičke matrice, vremenskom rasporedu odnosno planu aktivnosti i izradi budžeta.
Molimo da medijski propratite događaj i o tome izvijestite javnost.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna