Potpisivanje ugovora sa neprofitnim organizacijama

Ministar trgovine, turizma i saobraćaja Tuzlanskog kantona Mustafa Šakić će 07. jula 2022. godine (četvrtak) u 12:00 h u multimedijalnoj sali Radio televizije Tuzlanskog kantona (RTV TK), adresa: Mije Keroševića Guje 20, Grad Tuzla, potpisati ugovore sa neprofitnim organizacijama kojima je odobreno sufinansiranje ukupno 28 projekta od strane Ministarstva trgovine, turizma i saobraćaja po javnom pozivu za predlaganje projekata iz oblasti saobraćaja i saobraćajne kulture za 2022. godinu.


Ministarstvo trgovine, turizma i saobraćaja po navedenom javnom pozivu će sufinansirati u iznosu od 35.000,00 KM realizaciju ukupno 28 projekata iz oblasti unapređenja vršenja kontrole tehničke ispravnosti vozila na stanicama tehničkog pregleda, edukacije djece u predškolskom i školskom uzrastu iz oblasti saobraćajne kulture i poznavanja saobraćajnih propisa, edukacije vozača o zaštiti čovjekove okoline i smanjenju emisije izduvnih gasova, promocije i organizacije biciklističkih, auto i moto utrka i manifestacija, povećanja nivoa bezbijednosti saobraćaja, unapređenja nivoa usluge prijevoza putnika i obilježavanja značajnih datuma iz oblasti saobraćaja (dan vozača i automehaničara, dani bez vozila i drugi).


Molimo da medijski propratite događaj i o tome izvijestite javnost.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15