Fondacija „Istina pravda pomirenje“ posjetila premijera TK

Aktivnosti Fondacije „Istina pravda pomirenje" su impresivne, od ogromnog značaja i društvene odgovornosti", kazao je tokom današnjem sastanka sa predstavnicima fondacije premijer Tuzlanskog kantona Kadrija Hodžić.

Opširnije...

Premijer Hodžić i ministar Karadžin u radnoj posjeti Federalnom ministarstvu okoliša i turizma

Premijer Tuzlanskog kantona Kadrija Hodžić i ministar prostornog uređenja i zaštite okolice Zvjezdan Karadžin posjetili su jučer federalnu ministricu okoliša i turizma Editu Đapo i direktora Fonda za zaštitu okoliša FBiH Fuada Čibukčića.

Opširnije...

Premijer Hodžić i ministar Smajlović posjetili savremeni Repro centar i Inkubatorsku stanicu kompanije BIngo

Premijer Tuzlanskog kantona Kadrija Hodžić i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vahidin Smajlović posjetili su danas novootvoreni Repro centar i Inkubatorsku stanicu za uzgoj jednodnevnih pilića kompanije Bingo. Radi se o najvećem Inkubatorskom centru u Bosni i Hercegovini i regionu.

Opširnije...

Vlada TK i NLB banka nastavljaju dosadašnju uspješnu saradnju

Tuzlanski kanton i NLB Banka d.d. Sarajevo danas su potpisali ugovore o vršenju usluga unutarnjeg platnog prometa i depozitne banke. Ovim činom stvorene su pretpostavke za nastavak dosadašnje uspješne saradnje. Kako je tokom sastanka istaknuto, po pitanju poslovanja, Vlada Tuzlanskog kantona je najveći komitent NLB Banke, a s obzirom da Kanton već duži niz godina posluje putem NLB-a, izražena je želja da se takvi poslovni odnosi nastave i u budućnosti.

Opširnije...

20 miliona dolara za razvoj turizma u BiH

Predstavnici Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) danas su delegaciji Vlade Tuzlanskog kantona i premijeru Kadriji Hadžiću prezentirali petogodišnji projekt razvoja održivog turizma u BiH u okviru kojeg će ova američka organizacija na područje Bosne i Hercegovine plasirati 20 miliona dolara.

Opširnije...

Konzul Republike Hrvatske posjetio premijera Hodžića

Premijer Tuzlanskog kantona Kadrija Hodžić, primio je danas u posjetu generalnog konzula Republike Hrvatske u BiH Ivana Bandića.

Opširnije...

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna