Čestitka Premijera TK povodom desetogodišnjice postojanja Udruženja poslodavaca Tuzlanskog kantona

Premijer Tuzlanskog kantona Bahrija Umihanić povodom desetogodišnjice postojanja Udruženja poslodavaca Tuzlanskog kantona uputio je javnu čestitku:


Poštovani poslodavci Tuzlanskog kantona!
Dozvolite mi da vam na vaš dan – 27. maj, čestitam veliki jubilej: Deset godina postojanja i uspješnog djelovanja Udruženja poslodavaca Tuzlanskog kantona.
Drago mi je da je Udruženje poslodavaca TK vremenom postalo vrlo respektabilan partner Vladi Tuzlanskog kantona te da smo zajedničkim radom, na određenim područjima, doprinijeli ukupnom razvoju našeg Kantona.

 

zastava-tk-2Poslodavci su u svim razvijenim društvima važna i cijenjena skupina građana. Trudom, radom, rezultatima u radu i stvaranjem nove vrijednosti, zajedno sa svojim zaposlenicima, poslodavci finansiraju zdravstvene i socijalne fondove, finansiraju sport, kulturu, obrazovanje i razvoj cjelokupne zajednice.

U ime Vlade Tuzlanskog kantona želim vam, i kao asocijaciji koja okuplja respektabilne poslodavce sa područja TK, i kao pojedincima, mnogo uspjeha i dobrih poslovnih rezultata u izazovnom vremenu koje je pred nama.

 

 

 

 

Odjeljenje za informisanje

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15