Pismo saučešća

Povodom smrti uvaženog gospodina Sulejmana Tihića, premijer Tuzlanskog kantona Bahrija Umihanić uputio je izraze saučešća u kojima se navodi:

„Danas osjećamo iskreno saučešće sa članovima porodice gospodina Sulejmana Tihića, prijteljima i svima koji njegovo preseljenje na ahiret doživljavaju kao gubitak.
Njegov odlazak ostavio je duboku prazninu u društvenom, političkom i kulturnom životu Bosne i Hercegovine.
Sulejman Tihić, dokazani patriota, dao je veliki doprinos za Bosnu i Hercegovinu ali i Tuzlanski kanton. Svojim radom promovirao je ravnopravnost i jednakost za sve građane, bez obzira na vjersku, nacionalnu, stranačku ili drugu pripadnost.


Pamtit ćemo ga kao čovjeka kompromisa, koji je sovjom strpljivošću dolazio do rješenja kojima su osnažene institucije Bosne i Hercegovine i time ojačani temelji državnosti i opstanka zemlje.
Nesumnjivo je bio veliki čovjek čija će mudrost i humanost nedostajati svim građanima Bosne i Hercegovine, zato mu od srca želimo Dženet."

Odjeljenje za informisanje

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15