Studentski forum „Eficon“ prilika za povezivanje fakulteta i studenata

Pripreme za održavanje studentskog ekonomskog foruma „Eficon", čiji je organizator Asocijacija studenata Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Tuzli, premijer Tuzlanskog kantona Bego Gutić susreo se danas sa predsjednikom Asocijacije Ammarom Mešićem i koordinatoricom ovog projekta Merimom Devedžić.


ASEF 20 03 2017„Eficon je studentski ekonomski forum koji će se održati u Tuzli i koji bi trebao da okupi predstavnike asocijacija ekonomskih fakulteta iz Beograda, Zagreba, Niša, Podgorice, Osijeka, Sarajeva, Banjaluke, Zenice i Mostara. Osnovni cilj je povezivanje studenata ekonomskih fakulteta iz regiona, te povećanje njihove mobilnosti što će se omogućiti potpisivanjem Sporazuma između studentskih asocijacija sa fakulteta iz prethodno spomenutih gradova" rekao je predsjednik Asocijacije Ammar Mešić.

Imajući u vidu značaj projekta, broj studenata koje planira okupiti, te međunarodni karakter cijelog događaja, premijer Tuzlanskog kantona Bego Gutić je obećao podršku Vlade Tuzlanskog kantona realizaciji ovog projekta.
„Događaji kao što je ovaj prilika su da se stvori jedna mreža međusobnih kontakata sadašnjih studenata, od kojih će mnogi, pretpostavljamo sutra biti uspješni lideri u biznisu. Također, očekujemo da Eficon svoj uspjeh poluči i kroz dobru prezentaciju Ekonomskog fakulteta, ali i Univerziteta i Tuzlanskog kantona u cjelini", rekao je na kraju sastanka premijer Gutić.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna