Delegacija Saveza lovačkih društava TK kod premijera Gutića

Premijer Tuzlanskog kantona Bego Gutić primio je danas delegaciju Saveza lovačkih društava TK povodom održavanja manifestacije „Dani SLDK 2017. godine Garačnica – Vis".

IMG 2281Budući da je riječ o jednom od najbolje organizovanih udruženja građana na području TK koje će uskoro proslaviti 22 godine djelovanja, premijer Gutić je rekao da će Vlada TK podržati događaj i biti glavni pokrovitelj manifestacije. Savez broji 13 lovačkih društava koja egzistiraju na prostorima općina sa oko 7000 članova. Uloga i značaj lovačke populacije na području TK kako u proteklom odbrambeno-oslobodilačkom ratu tako i u svim poslijeratnim društvenim aktivnostima bili su presudni u odluci da medijski pokrovitelj događaja bude Radiotelevizija Tuzlanskog kantona.
Dani SLDK bit će održani 10. septembra 2017. godine a planirano je aktivno učešće najmanje 1000 lovaca i oko 200 gostiju.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna