Rekonstrukcija krova OŠ „Rainci Gornji“

Premijer Tuzlanskog kantona Bego Gutić i federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Edin Ramić potpisali su danas Sporazum o udruživanju sredstava za realizaciju infrastrukturnih projekata.

Potpisivanje Sporazuma 28 12 2017 Shodno ovom sporazumu Federalno ministarstvo i Vlada Tuzlanskog kantona su se usaglasili da zajedničkim sredstvima izvrše rekonstrukciju krova na školskoj zgradi JU OŠ „Rainci Gornji" u Kalesiji. Za realizaciju ovog kapitalnog projekta Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica će osigurati 30.000,00 KM, dok će Vlada Tuzlanskog kantona u okviru Programa kapitalnih izdataka za 2018. godinu obezbijediti 25.000,00 KM. Potpisivanju sporazuma danas je prisustvovao i ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta Zlatan Muratović.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna