Sretna nova 2018. godina

U povodu nastupajućih novogodišnjih praznika premijer Tuzlanskog kantona Bego Gutić upućuje javnu čestitku u kojoj stoji:

cestitka nova godina

„U povodu predstojećih novogodišnjih praznika svim građanima Tuzlanskog kantona u ime Vlade Tuzlanskog kantona i u svoje ime upućujem iskrene čestitke.

Iza nas je godina u kojoj smo stabilizirali prilike u našem kantonu i stvorili pretpostavke da u narednom periodu krenemo snažnije u razvojne procese.
Naša želja i težnja da uvijek možemo više i bolje, bit će nam poticaj da u Novoj godini nastavimo raditi na razvoju Tuzlanskog kantona. To pokazuje i Budžet našeg kantona za 2018. godinu, koji osim stabilizirajućih komponenti ima i značajne elemente razvojnog i socijalnog budžeta.
Vjerujem da zajedno, podrškom porgresivnim idejama, našim odgovornim odnosom prema poslu i međusobnim uvažavanjem, možemo odgovoriti svim izazovima koje iduća godina stavi pred nas.

U tom svjetlu očekujem da nam nova 2018. godina, svima donese, prije svega zdravlja i sreće, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu."

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna