OTVORENA VRATA ZA PLASMAN PROIZVODA PREDUZEĆA ELEKTRO-AGENT

Omogućiti konkurentnost proizvodima lokalne firme i skrenuti pažnju javnosti na jedno od preduzeća koje nije u fokusu interesovanja, i pored uspjeha koje postiže, bio je motiv današnje posjete premijera Tuzlanskog kantona Seada Čauševića i federalnog ministra saobraćaja i komunikacija Envera Bijedića Elektro-Agentu d.o.o.

     12072013 VTK    Riječ je o u preduzeću u privatnom vlasništvu u čijih 7 pogona  60 uposlenika proizvodi 700 različitih proizvoda. Za dio proizvodnog asortimana poput odbojnika i šahtova interes je pokazao resorni federalni ministar Bijedić najavivši, projatno iznenađen viđenim, i buduću saradnju Ministarstva sa Elektro-Agentom.

         „Spremni smo otvoriti razgovore vezano za sve proizvode iz oblasti putne infrastrukture koje nam ovo preduzeće može ponuditi i kojem za proširenje kapaciteta treba podrška velikih sistema sa područja Kantona“, kazao je premijer Čaušević ukazujući na potrebu medijske podrške firmama poput  Elektro-Agenta.

 

Odjeljenje za informisanje

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15