Čestitka povodom dana Armije RBiH

Premijer Tuzlanskog kantona Jakub Suljkanović upućuje javnu čestitku u povodu godišnjice formiranja Armije RBiH:


armijerbih„U ime Vlade Tuzlanskog kantona i u svoje ime svim bivšim pripadnicima Armije Republike Bosne i Hercegovine upućujem iskrene čestitke u povodu obilježavanja 27. godišnjice osnivanja Armije.
Sjećajući se 15. aprila 1992. godine sjećamo se historijskih odluka i odajemo zahvalnost svim bosanskohercegovačkim patriotama koji su odbranili BiH. Bilo je to teško, dramatično i izazovno vrijeme, vrijeme velikih iskušenja ali i vrijeme časne borbe za odbranu najviših ljudskih i civilizacijskih vrijednosti.
S posebnim pijetetom sjećamo se poginulih pripadnika Armije koji su za nezavisnu Bosnu i Hercegovinu dali ono najvrjednije, svoje živote. Ovo je prilika da još snažnije iskažemo našu podršku njihovim porodicama i opredjeljenje da u miru nastavljamo graditi Bosnu i Hercegovinu, zemlju ravnopravnih građana, za kakvu su se i oni borili."

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna