U POSJETI VLADI TUZALSNKOG KANTONA BORAVIO JE AMBASADOR REPUBLIKE ČEŠKE

Danas, 02. 04. 2012. godine, u posjeti Vladi Tuzalsnkog kantona boravio je Ambasador Republike Češke, NJ.E. Tomaž Szunyoga i gdin Vladimir Randaček, ekonomski savjetnik.
Tokom sastanka razgovaralo se o mogućnosti saradnje izmedju Ambasade Republike Češke i Vlade Tuzlanskog kantona.  


02.03.2012.Ambasador

 

02.03.2012.Ambasador.CR

 

Predstavnici Vlade Tuzlanskog kantona su upoznali Ambasadora Republike Češke o aktivnostim koje se trenutno realizuju u resornim ministarstvima. Takodjer je razgovarano je o mogućnostima učešća privrednih subjekata iz Republike Česke na sajmu energetike koji ce se organizovati u Tuzli u junu mjesecu, kao i o realizaciji mogućih projekata iz oblasti vodoprivrede, poljoprivrede, razvoja i poduzentištva te zaštite okoliša.
Istaknuto je da je Republika Češka već realizacijom razlicitih projekata na području Tuzlanskog kantona, znatno doprinjela u razvoju ovog kantona te da ce i buduca saradnja voditi daljem unaprijedjenju privredene saradnje i ekonomskih odnosa.
Na sastanku su takodjer prisustvovali i Ministri u Vladi Tuzlanskog kantona, Željko Knežiček, Dijana Bilanović, Senija Bubić i Jasna Hivziefendić, svajetnik Premijera.   

 

Odjeljenje za informisanje

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna