Podrška radu i aktivnostima Hrvatskog doma

Premijer Tuzlanskog kantona Kadrija Hodžić i ministar kulture, sporta i mladih Zlatan Muratović primili su danas u posjetu predstavnike Hrvatskog doma Petra Matanovića i Zlatka Kovačevića.

Hrvatski dom 14 10 2021Ovom prilikom razgovarano je o aktivnostima i dosadašnjem društvenom doprinosu Hrvatskog doma.

Premijer Hodžić je ovom prilikom prezentirao dosadašnji rad Kantonalne vlade, posebno u pogledu borbe protiv korupcije i povećanju nivoa transparentnosti rada.

„Vlada razumije i izuzetno cijeni aktivnosti, kako Hrvatskog doma, tako i lični angažman i djelovanje gospodina Matanovića, ali i svih članova Doma. S tim u vezi određena podrška radu Doma je neupitna, a u skladu sa povećanjima prihoda razmotrit ćemo i mogućnosti i snažnije podrške ovom društvu", kazao je premijer Hodžić.Na kraju sastanka bivši gvardijan franjevačkog samostana Svetog Petra i Pavla u Tuzli premijeru Hodžiću je poklonio Bibliju, svetu knjigu upućenu čovjeku za sva vremena i sve generacije.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna