Javna ramazanska čestitka

U povodu predstojećeg mubarek mjeseca ramazana premijer Tuzlanskog kantona Irfan Halilagić upućuje javnu čestitku vjernicima islamske vjeroispovijesti:
„U ime Vlade Tuzlanskog kantona i u svoje ime svim vjernicima islamske vjeroispovijesti upućujem iskrene čestitke u povodu predstojećeg mjeseca ramazana. Želim vam da dane posta provedete u dobrom zdravlju, porodičnoj sreći i rahatluku.


Neka nas predstojeći mjesec ramazan podsjeti šta su to istinske vrijednosti i koliko je važno sačuvati ih. Tokom ramazanskih dana više ćemo se okrenuti našim najbližima i neka nam to da dodatnu snagu za borbu sa svakodnevnim životnim problemima i izazovima.

U tom svjetlu, nadam se da će ovaj poseban mjesec, doprinijeti međusobnom poštovanju i razumijevanju, te sve nas potaknuti da činimo dobro i pomažemo drugima, dijeleći radost ramazana kako sa svojim najbližima tako i sa našim komšijama."

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15