Održana 23. vanredna sjednica Vlade TK

Na danas održanoj vanrednoj sjednici Vlada Tuzlanskog kantona je odobrila usmjeravanje transfera za posebne namjene u Budžet Tuzlanskog kantona za 2021. godinu.


Za realizaciju projekta „Highschool Basketball Tournament" JU MS Elektrotehnička škola Tuzla 2.731,31 KM je dodijelio Srednjoškolski obrazovni centar „Smartanac" Beograd, a Federalno ministarstvo kulture i sporta je za sufinansiranje projekta „Izložbena djelatnost arhiva Tuzlanskog kantona u 2021. godini" za JU Arhiv TK dodijelilo 11.000,00KM.


Kako je od trenutka donošenja inicijalne Odluke pa do trenutka objavljivanja javnog konkursa zaključen novi Okvirni sporazum za nabavku usluga oglašavanja u dnevnim novinama, Vlada je danas izmijenila Odluku o raspisivanju i utvrđivanju teksta Javnog konkursa za izbor i imenovanje direktora Kantonalnog Zavoda za pružanje pravne pomoći.

Shodno novoj odluci Javni konkurs će biti objavljen u novinama Večernji list, umjesto Dnevni avaz.

Vlada je danas, u okviru kadrovskih pitanja, utvrdila prijedlog kandidata za privremeno imenovanje članova Nadzornog odbora privrednog društva Rudnik soli „Tuzla" d.d. Tuzla.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna