Vijesti iz Vlade

POZIV - MINISTARSTVO TRGOVINE,TURIZMA I SAOBRAĆAJA

Obavještavamo vas da će ministar trgovine, turizma i saobraćaja Senaid Hadžić sa rukovodećim državnim službenicima iz Ministarstva sutra (09.01. 2013. godine, Srijeda) posjetiti općinu Gradačac u 10,00 sati, odnosno općinu Srebrenik u 13,00 sati, a u Četvrtak (10.01.2013. godine) općinu Kladanj u 13,00 sati.

Cilj radnih posjeta općinama na području Tuzlanskog kantona je da se menadžment Ministarstva od strane načelnika općina i njegovih saradnika upozna sa problemima sa kojima se suočava lokalna zajedica iz resora ovog ministarstva.

Također, razgovarat će se i o sprovođenju Operativnog plana mjera za suzbijanje nelegalnog rada u oblasti cestovnog prijevoza koji je, na prijedlog Ministarstva, usvojila Vlada TK, funkcionisanju linijskog i vanlinijskog kao i taksi prijevoza, uređenju autobuskih stajališta i taksi štandova, finansiranju saobraćajne infrastrukture, rješavanju pitanja iz oblasti turizma i trgovine, a sve vezano za lokalne zajednice.

 


Odjeljenje za informisanje

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15

en-inv

 

Vi ste ovdje: Početna Ministarstva Ministarstvo trgovine,turizma i saobraćaja Obavještenja 2013 POZIV - MINISTARSTVO TRGOVINE,TURIZMA I SAOBRAĆAJA