Rudarska 65 Tuzla vlada@tk.kim.ba
logo VLADA TUZLANSKOG KANTONA www.vladatk.gov.ba
Nekategorisano

Instalacija kotlova domaće proizvodnje u 4 škole

16.07.2021

privreda ugov ee2Riječ je o ugovorima o mašinskim instalaterskim radovima na objektima u JU Gimnazija Živinice i JU Mješovita srednja škola Živinice (grad Živinice), na objektu JU Osnovne škole Stupari (općina Kladanj) i na objektu JU Osnovne škole Sapna - Područna škola Vitinica (općina Sapna). Montažu instalacija grijanja sa kotlovima domaće proizvodnje, rečeno je ovom prilikom, izvodit će firma sa dugogodišnjim iskustvom a eksterni nadzor obavit će Centar za razvoj i podršku (CRP) Tuzla.

Po prvi put Ministarstvo samostalno provodi kompletnu proceduru nabave i dodjele ugovora u okviru projekta „Inovativnim umom do ICT pametnih škola" - PAMETNE ŠKOLE 2.

Radovi na četiri obrazovne institucije, prema ugovoru, trebali biti završeni sa početkom predstojeće školske godine.

Ovim je nastavljena realizacija projekta „Inovativnim umom do ICT pametnih škola" – PAMETNE ŠKOLE 2, koji Vlada Tuzlanskog kantona implementira u saradnji sa Centrom za razvoj i podršku (CRP) Tuzla i Brodsko-posavskom županijom iz Hrvatske, a u okviru Interreg IPA Programa prekogranične saradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014.-2020.


{webgallery}privreda ugov eeprivreda ugov ee2{/webgallery}